Garage Stuivenberg

Welkom bij Garage Stuivenberg en Stuivenberg Recreatie!

Garage Stuivenberg

Garage Stuivenberg

Full-service universeel BOVAG bedrijf

Alle merken zijn welkom!

Garage Stuivenberg is een universeel BOVAG bedrijf waar alle merken welkom zijn, en dit al meer dan 80 jaar. Bij Garage Stuivenberg staat de klant centraal en krijgt u gegarandeerd een persoonlijk en vakbekwaam advies.

U bent altijd van harte welkom ongeacht het merk dat u rijdt! Neem gerust eens een kijkje in onze showroom of werkplaats, wij adviseren u graag.

BOVAG   NAP

caravan onderhoud
camper onderhoud

Stuivenberg Recreatie

Ook de werkplaats van Stuivenberg Recreatie is compleet ingericht voor de caravan-inspectiebeurt. Compleet volgens de BOVAG richtlijnen en voor APK-keuringen van caravans en aanhangwagens.

Garage Stuivenberg

Bij garage Stuivenberg werkt een enthousiast team van monteurs die gewend zijn om aan alle merken auto's te werken. Tevens gaan deze jongens diverse keren per jaar naar cursussen en bijscholing. Want wij zijn van mening dat stilstaan acheruitgaan in ons vak is.

Reviews

Voor onze caravan laten wij elk jaar een servicebeurt uitvoeren bij Stuivenberg Recreatie. Op alle belangrijke punten wordt er dan een controle uitgevoerd, zodat we zorgeloos op weg kunnen. Altijd prettig contact met Gep Stuivenberg en alles correct geregeld.

E. de Vries

Wij hadden een servicebeurt nodig voor onze Opel en zijn bij Garage Stuivenberg terecht gekomen op aanraden van een kennis. We zijn perfect geholpen en alles verliep zoals afgesproken. Heel fijn!

Fam. Jansen

Wilt u ook een review achterlaten over ons bedrijf?
Vul het formulier in onze contactpagina.